مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نیت‌مان خدمت به کشور و فرهنگمان است و ان‌شاءالله پرچم تئاترشهر مانند پرچم کشور عزیزمان همواره بالا باشد. به گزارش ستاره هنر از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اتابک نادری روز دوشنبه پنجم مردادماه در آیین تکریم و معارفه مدیران پیشین […]

مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نیت‌مان خدمت به کشور و فرهنگمان است و ان‌شاءالله پرچم تئاترشهر مانند پرچم کشور عزیزمان همواره بالا باشد.

به گزارش ستاره هنر از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اتابک نادری روز دوشنبه پنجم مردادماه در آیین تکریم و معارفه مدیران پیشین و جدید مجموعه تئاترشهر در تالار مشاهیر با قدردانی از تلاش‌های کورش سلیمانی در مجموعه تئاترشهر، اظهار داشت: کوروش سلیمانی یکی از دوستان بیست‌وچندساله‌ من و از هنرمندان شناخته‌شده‌ تئاتر، تلویزیون و سینماست. همه‌ شما او را می‌شناسید، اما من به رسم ادب، احترام و رفاقت، می‌خواهم تمام‌قد از او تشکر کنم. او در شرایط بسیار سختی وارد مجموعه‌ تئاتر شهر شد. سال گذشته در چند مقطع تاریخی، شرایط کشور عزیزمان ایران، عادی نبود؛ اما با این حال، کوروش سلیمانی، ایثاری بزرگ، با دل و جان انجام داد. به اعتقاد من منطق او، منطق عشق و عاشقی بود. او از همان نخستین متنی که در بدو ورودش برای تئاتر شهر نوشت حسش را نسبت به تئاترشهر تا لحظه‌ آخر بیان کرد و من احساس می‌کنم که عشق را سرلوحه‌ کارهایش قرار داد.

اتابک نادری: امیدوارم پرچم تئاترشهر هم مثل پرچم کشور، همیشه بالا باشد 

او افزود: سلیمانی با ایمان و علاقه، پیگیر کارهای جامانده در مجموعه‌ تئاتر شهر بود، به‌ویژه پیگیری‌هایی که برای حریم تئاترشهر انجام داد و خوشبختانه بخشی از آن محقق شد. کاری که فکر می‌کنم از زمان آقای ابراهیم گله‌دارزاده شروع شد، در دوره‌ای متوقف و دوباره در دوره سلیمانی، آغاز شد که تا امروز به اینجا رسید. من از این فرصت استفاده می‌کنم و از تک‌تک همکاران عزیزی که برای حریم این مجموعه زحمت کشیدند، تشکر می‌کنم.

نادری با اشاره به نحوه برنامه‌ریزی اجرای عمومی آثار نمایشی تئاتر شهر که در دوره مدیریت کورش سلیمانی در فرآیند «تک اجرایی» قرار گرفته بود، تاکید کرد: یکی از دغدغه‌های کوروش سلیمانی اهمیت طراحی صحنه بود که متأسفانه با دواجرایی شدن نمایش‌ها به این بخش، آسیب‌هایی وارد شده بود. هنوز هم معمولاً طراحی صحنه را فقط در سالن اصلی می‌بینیم، البته می‌دانم که شرایط برنامه‌ریزی برای اجرا به دلیل تعدد درخواست‌ها، خیلی سخت است و گاهی مجبور می‌شویم سالن را دو اجرایی کنیم. اما من به عنوان یک تئاتری و نه به عنوان مدیرکل هنرهای نمایشی، می‌گویم این کار، کیفیت آثار نمایشی را پایین می‌آورد. این همان رویکردی بود که کوروش سلیمانی روی این مسئله دغدغه داشت.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تلاش‌های خود برای تمدید حضور کورش سلیمانی در سمت مدیریت تئاترشهر گفت: دوستان نزدیک در مجموعه‌ تئاترشهر گواه هستند و می‌دانند من از او چند بار خواستم تا در مجموعه حضور داشته باشد، اما خودش دوبار این جمله را تکرار کرد که «با خودم عهد بستم اگر مفید نباشم، بروم.» من گفتم: «شما همیشه مفید هستید و من به عنوان یک فرد هنرمند، دوست دارم که بمانید.» اما تصمیمی که گرفته شده، محترم است و چیزی از ارزش‌های کورش سلیمانی نه نزد من و نه در مجموعه‌ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کم نخواهد کرد و امیدوارم در فرصت‌های آینده بتوانیم در خدمت ایشان باشیم.

مدیرکل هنرهای نمایشی درباره حضور اصغر خلیلی به عنوان مدیرجدید مجموعه تئاتر شهر هم گفت: همه شما عزیزان آقای خلیلی را می‌شناسید و فکر می‌کنم او چندین اجرا در خود مجموعه‌ تئاترشهر داشته‌ است. او از جمله هنرمندانی است که در چندین دوره‌ جشنواره‌ تئاتر فجر شرکت داشته است، جوایز جهانی و بین‌المللی جشنواره‌ فجر و جشنواره‌های ملی را کسب کرده و کارگردانی صاحب‌نظر است. در این مدت، آقای خلیلی کمی از تئاتر دور شده بود، اما الان به او می‌گویم: به خانه‌ی اولتان خوش آمدید.

نادری با قدردانی ازمخاطبان، هنرمندان، اهالی رسانه و کارکنان مجموعه تئاترشهر در همراهی مشفقانه خود با فعالیت‌های مجموعه تئاتر شهر ادامه داد: برای آقای خلیلی آرزوی موفقیت می‌کنم و از همه همکاران تئاتر شهر می‌خواهم همراهی و همدلی را مثل همیشه با مدیریت جدید داشته باشند. نیت‌مان خدمت به کشور و فرهنگمان است و ان‌شاءالله پرچم تئاترشهر مانند پرچم کشور عزیزمان همواره بالا باشد.